Dakgoot lekkage

Wanneer uw zinken dakgoot lekt is het zaak om erachter te komen hoe de dakgoot lekkage is ontstaan. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is dat de soldeernaden zijn gaan scheuren.

Zand en vuil schuren jaren lang door de dakgoot heen en zorgen voor slijtage aan uw zinken dakgoot. Logischerwijs gaan de soldeernaden vaak als eerst scheuren en lekken. Andere oorzaken is dat de dakgoot verstopt is of de dakgoot uit verband is gegaan door bijvoorbeeld storm.

Dakgoot repareren of vervangen?

Of u een dakgoot reparatie nodig heeft of u dat uw dakgoot vervangen moet worden kan alleen bepaald worden als we langskomen om te kijken. U kan via ons contactformulier, e-mail, telefoonnummer of whatsapp contact opnemen voor een “vrijblijvende offerte”

Dakgoot repareren

Bij dakgoot reparatie wordt de dakgoot eerst helemaal schoon en droog gemaakt. Zodra dat gebeurd is wordt de dakgoot voorbewerkt zodat het materiaal waarmee wij werken de beste hechting kan maken. Alle soldeernaden worden gerepareerd en de zinken dakgoot krijgt een nieuw laagje zink aan de binnenkant.

Dakgoot vervangen 

Als uw dakgoot vervangen moet worden zullen we eerst de dakgoot inmeten. Er bestaan gewoon standaard maten maar ook dakgoten die ingemeten moeten worden. Deze dakgoten moet speciaal gemaakt worden. Derhalve zijn deze dakgoten een stuk prijziger.

vrijblijvende offerte, wat houd dat precies in?

Precies wat het woord zegt. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte over de werkzaamheden die nodig zijn om de dakgoot reparatie te doen of over de kosten van uw dakgoot vervangen. 

ACTIE:

tijdelijk 5% korting op de offerte als u binnen een week akkoord geeft.

[gravityform id=”7″ title=”true” description=”true”]

Onze werkwijze gaat dan als volgt:

 

U maakt een afspraak met ons welke dag en tijd we langs kunnen komen. Op de dag zelf bellen wij u dat we onderweg zijn en wanneer we aankomen. Zo zit u niet de hele ochtend middag of avond te wachten. Zodra we zijn aangekomen melden we ons bij u en gaan daarna de dakgoten inspecteren. Op basis van onze bevindingen zullen wij u zo uitgebreid mogelijk proberen te informeren over het dakgoot probleem en wat daar het beste aan gedaan kan worden. Onze bevindingen worden ondersteund met fotos zodat het makkelijker te begrijpen is wat er uitgelegd wordt. Niet iedereen is een dakgoot specialist natuurlijk. 

Zodra we hebben uitgelegd wat er moet gebeuren aan uw dakgoot stellen we aan tafel direct een vrijblijvende offerte op. hierin worden alle werkzaamheden beschreven en wat het kost. 

Stel u heeft interesse in de vrijblijvende offerte dan kan u ervoor kiezen om direct een afspraak in te plannen voor de werkzaamheden. Of misschien wilt u het nog even overleggen met uw partner of wilt u zelf nog even nadenken. Geen probleem natuurlijk, wij begrijpen volkomen dat u niet direct beslist. 

Stel u beslist wel om uw dakgoot te laten vervangen of repareren. Dan kunt u dus direct beslissen of later. Zodra u heeft besloten kunnen we een afspraak maken voor een dag en tijd om aan de werkzaamheden beginnen. Wij vragen dan een aanbetaling van 10% van de offerte zodat wij onze inkopen kunnen doen en de datum vast kunnen zetten in de agenda.

Werkgebied:

Binnen een straal van 20km rondom den bosch een gratis en vrijblijvende offerte.

Buiten de straal van 20km binnen een straal van 40km 89,- voorrij kosten. (Voorrij kosten worden van de totaal prijs afgetrokken als er akkoord word gegeven op de offerte)